Omiljeni časopis o stanovanju 

Novi D&D DANAS, u nedjelju, 17. 2., na kioscima!

 

Saznajte sve o pravilima trendi stila uređenja, tj. maksimalizmu, koji je na velika vrata ušao u domove diljem svijeta

Moramo priznati da je veljača, barem ako je suditi prema početnom dijelu mjeseca, bila posebno inspirativna za cijeli tim D&D-a. Nakon što smo u prošlom broju predstavili novi dizajn časopisa, nove rubrike i neke nove teme, razveselili smo se vašim brojnim pozitivnim komentarima, pohvalama i prijedlozima što biste u budućnosti htjeli čitati u svom omiljenom mjesečniku za arhitekturu, dizajn, kulturu stanovanja i općenito lijepu stranu života.

Neke od vaših želja ispoštovali smo već u broju koji danas, u nedjelju 17. veljače, možete pronaći na kioscima uz Jutarnji list. Tako je u novom broju jedna od glavnih tema koju kuhinjsku radnu ploču kupiti, koji materijal odabrati, što je najskuplje, a što najjeftinije te koji su trenutačno svjetski noviteti kad je ova tema u pitanju. Osim objašnjenja i komentara, donosimo i cijene materijala koje vas, sudeći prema vašim upitima, jako zanimaju.

Kao drugu veliku temu odabrali smo nešto apsolutno trendovski, poželjno i veselo jer mislimo da veljača, mjesec maskenbala, to svakako zaslužuje. Na čak 12 stranica pričamo vam o vodećem interijerskom trendu - stilu uređenja poznatijem kao maksimalizam. Taj stil, govore nam stručnjaci, zavladao je domovima kao odgovor na dugu, apsolutnu dominaciju minimalističkog strogog stila. Maksimalizam je, pak, posve drugačiji od ovoga. On je mješavina svih mogućih boja, uzoraka i materijala, ali s jednim krajnim ciljem: estetsko savršenstvo. Kako postići maksimalistički stil u svom domu, kakav namještaj birati i koje detalje te sve druge tajne ovog megapopularnog stila saznajte kroz naš veliki vodič koji smo sastavili s domaćim dizajnerskim stručnjacima.

Kao šećer na kraju ove teme vodimo vas u otkačeni stan u Rovinju koji je savršen primjer maksimalizma i koji vas itekako može inspirirati ako se pitate kako sve to iskombinirati bez da zabrazdite u kič.
I ovaj mjesec razgledavali smo genijalne interijere. Bili smo u Gorskom kotaru, u crnoj planinskoj kućici okruženoj divnom prirodom, i nevjerojatno pametnom stanu mladog para IT-jevaca, koji ima niz inovativnih prostornih rješenja koja će vas oduševiti i koja ćete odmah poželjeti kopirati. To vam obećavamo!

Tu su, naravno, i naše tradicionalne shopping patrole u kojima vam predstavljamo najbolje proizvode iz domaćih, ali i stranih trgovina, kao i nove rubrike koje su vam se, sudeći prema reakcijama iz prošlog broja, jako svidjele. U rubrici Prije i poslije otkrivamo vam kako je stara štala iz Zagreba nakon brutalne transformacije postala SF kupaonica, a u rubrici Mala škola arhitekture, gradnje i dizajna stručnjaci su odgovorili na vaša pitanja o tlocrtnim promjenama i odgovarajućem odabiru sustava grijanja. Sigurni smo da će vam se svidjeti i naša velika fotopriča, inspirirana pošiljkama, putovanjima, dostavama...

To, ali i još mnogo drugih tema čeka vas u novom broju časopisa D&D koji će u prodaji biti danas, u nedjelju. Ne propustite!

Berislava Picek/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 18:45