NE PROPUSTITE

Novi D&D GOLD u prodaji od danas (četvrtak, 27. lipnja) na svim kioscima!

Došlo je i to vrijeme godine. Redakcija časopisa D&D ponovno je krenula u avanturu osmišljavanja luksuznog godišnjeg izdanja - D&D GOLD

Da podsjetimo, riječ je o pažljivo stiliziranom, sadržajno probranom i ekskluzivnom izdanju na glossy papiru. Izdanje će biti u prodaji cijelo ljeto. Ovo je treći broj luksuznog godišnjaka D&D GOLD, a prvi put izdanje će izaći na nevjerojatnih 180 stranica po cijeni od 30 kuna. Pripremili smo vam zanimljive teme.

Prije svega, vodimo vas u top interijere u Hrvatskoj. Kamena kuća na Hvaru, futuristička vila na jednom drugom dalmatinskom otoku i dizajnerski stan u Zagrebu oduševit će vas vrhunskom estetikom i kvalitetom projektiranja, jednako kao i zadivljujućim interijerom i eksterijerom.Pripadnice ljepšeg spola bit će zadovoljne našom temom o sedam autentičnih i jako zgodnih kreativaca iz Hrvatske.

Svaki od njih svoj posao radi s velikom strašću, talentom i znanjem, a uz to, plijene pozornost atraktivnim izgledom i mladošću. Donosimo i motivirajuću priču o dizajnu kao biznisu. Okupili smo, naime, grupu domaćih poduzetnika koji su nam ispričali kako su i zašto (hrabro) odlučili uložiti u oblikovanje proizvoda i detalja za dom. Dozu ljetne inspiracije potražite u našim fotopričama - idejama kako osmisliti savršen vrtni party i načinima kako možete kombinirati različite materijale, stilove, uzorke, dezene i boje, ukratko spojiti nespojivo i pritom ne pogriješiti.

Vodimo vas i u trenutačno najpopularniju Instagram lokaciju na kojoj se žele slikati baš svi (hint: u Meksiku je), izdvajamo kojih to top 9 mjesta jednostavno morate vidjeti ako vas ovo ljeto put odvede u talijansku prijestolnicu mode, Milano, a preporučujemo vam i muziku i albume koji će vas činiti sretnima dok ih slušate na plaži.

Kao temu broja odabrali smo nešto što već jako dugo planiramo odraditi, a sada smo to i uspjeli - život u regiji, tj. kakva je kultura stanovanja u Srbiji, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Vodeći arhitekti u tim zemljama otkrili su nam kako se kreću cijene nekretnina u glavnim gradovima, koja su popularna naselja, gdje tamošnji stanovnici najradije kupuju komade namještaja i sitnice za dom i još puno, puno toga kako bi što bolje približili navike i potrebe stambenog života u regiji. Uz to, odabrali su po jedan svoj projekt koji odlično ilustrira život u Srbiji, Sloveniji i BiH, a mi smo pronašli i 'obične' ljude koji su nam otvorili vrata svojih domova i ispričali nam kako su ih uređivali. Ne propustite!

No, ni to nije sve. Najpoznatije hrvatske arhitekte zamolili smo da nam pokažu kako su izgledali njihovi najdraži projekti koji nikada nisu realizirani, koji su ostali samo na papiru. Te, ali i još mnge druge zanimljive teme pročitajte u luksuznom godišnjem izdanje D&D GOLD koji izlazi 27. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 15:44