Fantastičan interijer

Novi dom Gwyneth Paltrow u New Yorku

Ovaj prozračan interijer nalazi se u kući u popularnoj njujorškoj četvrti Tribeca

Svi smo mi po prirodi više ili manje znatiželjni pa kada se pojavi prilika da zavirimo u dom neke poznate osobe, rijetki su oni koji će odoljeti znatiželji. I mi zaista smatramo da u tome nema ničeg lošeg. Osobito ako poznata osoba sama odluči podastrijeti svoj dom javnosti, kao što je u ovom slučaju učinila Gwyneth Paltrow.

Paltrow je na svojoj popularnoj lifestyle web stranici Goop, na kojoj možete naučiti, kupiti, biti... sve što poželite (nova Martha Stewart), objavila fotografije svog novouređenog stana u New Yorku, koji izgleda fantastično, što nas je potaknulo da to podijelimo s vama.

Nježan, prozračan prostor u bijeloj i svijetloj paleti boja, bogatih tekstura i materijala, u potpunosti nas je osvojio. Nekako smo naučili da su američki interijeri koje viđamo više klasični i pomalo kičasti. No, ovaj je potpuna suprotnost.

Jednostavan bijeli ugođaj razbijen je vintage i retro detaljima, nenametljiv je i razigran.

Jasno, interijer Paltrow nije sama uređivala, nego joj je u tome pomogao poznati dvojac Robin Standefer i Stephen Alesch, osnivači tvrtke Roman & Williams Buildings and Interiors, s kojima je već i prije surađivala.


Foto: Björn Wallander

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:24