U Novoj Vesi se otvorio Louie Cafe

Novo mjesto: Louie Cafe

Najveći izbor doručka u središtu metropole
Profil
NAZIV MJESTA:
Louie Cafe & Kitchen
ADRESA:
Nova ves 19, Zagreb
RADNO VRIJEME:
ned - čet od 8 do 22 sata, pet i sub od 8 do 23 sata
RASPON CIJENA:
kava, sokovi od 10 do 18 kuna, glavna jela 29 - 50 kuna, doručak 28 - 44 kune, vino na čaše od 18 - 32 kune, boca 170 - 230 kn, deserti/croissant/muffin 8 - 18 kuna

Louie Cafe & Kitchen novo je gradsko mjesto za kavu, koktel, lagani doručak ili nešto konkretniji burger. Posjetiteljima nudi obilan doručak, od engleskog do kroasana, sendvič od piletine i pečenog povrća te krumpiriće s parmezanom i ružmarinom za ručak.

Sve namirnice nabavljaju se od lokalnih proizvođača, a jedna od vlasnica, Briana, kaže da se posebna pozornost posvećuje njihovoj kvaliteti i stvaranju ugodne atmosfere za posjetitelje.

Sva jela se pripremaju u Louiejevoj kuhinji pa tako rade sami svoju majonezu, a ne kupuju ni peciva. Vlasnici se nadaju da će time dodatno unaprijediti kulturu doručka koja se u Zagrebu tek budi.

– Možda najzanimljiviji dio naše ponude su jogurt s chia sjemenkama i verzija gina i tonica s ružicama, nazvana ‘Botanist Rose Lemonade’ – izdvaja Briana.

Louie se prostire na 110 metara četvornih u Novoj Vesi, a pri uređenju interijera želio se postići zanimljiv prostor, prepun detalja, u kojem će se posjetitelji osjećati ugodno. Što se tiče posebnih događanja, u planu je “Happiest” hour, kada će gin i tonic, Hendricks Red & Fresh i Botanist Rose Lemonade stajati 40 kuna za dvije osobe. Kućni ljubimci su dobro došli u Louie, a budući da je riječ o prostoru koji poslužuje hranu, pušenje nije dopušteno.

– Louie Cafe & Kitchen je sjajno mjesto za zanimljive varijacije gina i tonica, druženje ili poslovni sastanak – zaključuje jedna od vlasnica Briana.

Tekst: Daria Bertek

Izvor: Magazin Like!

Imate stan, kuću ili projekt koji želite podijeliti? Popunite obrazac u nastavku, a mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku.



Odaberite nekoliko fotografija te ih stavite u .zip arhivsku datoteku težine do 5 MB.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 23:36