Skandinavski stil uređenja

Obiteljski stan s dvije spavaće sobe, prostranim boravkom, blagovaonicom i kuhinjom

 

Elegantan i svijetao, stan na fotografijama obiteljski je dom za poželjeti! S dvije spavaće sobe, prostranim boravkom, blagovaonicom i kuhinjom, ovaj je životni prostor prepun lijepih detalja. Dnevnom sobom tako dominira velika kutna garnitura zagasite plave boje, a pažnju privlače i velike police prepune knjiga.

Cijeli je stan obojen u nježnu sivu nijansu što ga čini još prozračnijim, pogotovo ako uzmemo u obzir velike prozore koji propuštaju pregršt dnevne svjetlosti u unutrašnjost.

U užem dijelu glavnog prostora nalaze se blagovaonica i kuhinja koje su u kontrastu. Naime, blagovaonica je namještena crnim stolom i kožnim stolicama, a kuhinja je kombinacija bijelih ormarića sa sivim radnim površinama.

U ovom su stanu mogu se pronaći i pojedini odlično iskorišteni prostori koje inače gubimo, poput prostora iznad vrata gdje je postavljena praktična polica. Šarmantan detalj predstavlja i veliki bijeli kamin koji jamči tople jesenske večeri. Veća spavaća soba smirena je i opuštajuća, s mekim krevetom i jednostavnim uređenjem. Osim glavne spavaće sobe u stanu se nalazi i uska sobica za malo dijete.

Izvor: Gravity Home

Foto: Anders Bergstedt

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 17:40