Najbolji domaći i strani multifunkcionalni namještaj

Od danas na svim kioscima novi D

Najbolji domaći i strani multifunkcionalni namještaj

Čini li se i vama da je neki dan bio Božić? Neki od nas još nisu niti počeli koristiti neke od darova, a Uskrs je već pred vratima! Za taj optimistični proljetni blagdan koji svi volimo pripreme nisu tako opsežne i intenzivne kao za Božić, ali neke detalje ipak treba pripremiti. Inspiraciju za to ponudili smo vam u našem editorijalu u kojem smo se ovaj put pozabavili malo drugačijim uskrsnim motivima.

U temi broja (55. po redu!) predstavljamo vam transformere. Točnije, 30 komada namještaja koji se jednostavno pretvaraju u nešto drugo. Od sofe koja postaje krevet na kat, do čitave kuhinje s aparatima koja stane u boks, transformeri su objekti žudnje svih nas s malim životnim prostorima. I ovaj mjesec vodimo vas u najljepše hrvatske interijere, donosimo shopping vodiče za najbolje komade iz domaćih trgovina i predstavljamo mlade dizajnerske snage.

U specijalu Vrt naučite kako napraviti mini vertikalni vrt za jagode, a u rubrici How To ukradite inspiracije za uskršnje dekoracije. Podsjećamo, ako zaboravite kupiti D&D u nedjelju i ponedjeljak uz Jutarnji, na kioscima ćete moći naći i samostalno izdanje magazina Dom&Dizajn po cijeni od 10 kuna.

Sve svoje pohvale, kritike, prijedloge i komentare pišite nam na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., pratite na Facebooku i Instagramu #domidizajn

Vole vas cure iz D&D-a!:)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 14:11