interijer za pet

Odlično uređeni stan za dvoje

 

Predivan dizajn ne mora biti nužno delikatan, minimalistički niti nepraktičan, a dizajnerska rješenja upotrijebljena u stanu na fotografijama idealan su primjer kako dobiti dojmljiv prostor u kojem je pravi užitak boraviti. Osim što ima jasnu podjelu prostora, dovoljno mjesta za stvari i pomno odabrane detalje u boji, njegovo se uređenje bazira na brojnim svijetlim plohama koje su lijepe, ali i praktične.










Dom koji možete vidjeti osmislio je dizajnerski tim iz tvrtke Nordico koji je stvorio prozračan prostor za život. Prostorija u koju je smješten dnevni boravak niskim je zidom razdijeljena kako bi se stvorio zaseban prostor za jednostavni kućni ured dok boravak zauzima veći dio prostorije. Plava fotelja koja se nalazi kraj kauča doima se kao savršeno mjesto za čitanje i uživanje u najdražem tv programu.





Osim bijele boje u interijeru važnu ulogu igra i prirodna boja drva, a za jedan je zid odabrana i siva nijansa koja nalikuje na beton, a koja unosi industrijski štih u prostor. Krajem se nalazi prostor blagovaonice i kuhinje koji se može vizualno odvojiti staklenom stijenom u crnom metalnom okviru. Spavaća soba nalazi se u zasebnoj prostoriji i namještena je svijetlim i jednostavnim komadima namještaja. Jednostavno elegantno.









Izvor: Home-designing

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 23:57