Uređenje za pet

Odlično uređeno obiteljsko potkrovlje

 

Švedskom gradu Stockholmu doista ne manjka fantastičnih interijera, a odlično uređeno potkrovlje koje možete vidjeti u nastavku svakako je dobar kandidat za tu kategoriju. Kosi stropovi, izložena opeka i grede, svijetla paleta s puno bijele i različitim nijansama sive te šarmantni arhitektonski detalji čine ovaj prostor pravom interijerskom poslasticom!




Stan na fotografijama izvrstan je spoj vintage detalja poput starinskih kovčega koji je ovdje poslužio kao komoda i modernih obilježja u obliku minimalističkog namještaja u kuhinji, spavaćoj sobi i kupaonici.



Dnevni boravak najljepši je dio stana zato što je tijekom dana prozračan i okupan svjetlom, a navečer se pretvara u čaroban prostor u kojem vatra iz kamina stvara posebnu atmosferu. Bočni zid od crvene opeke, uzorak tepiha na podu i ukrasi unose u njega vedrinu i dinamiku, a bijela smiruje i opušta.




U ostatku otvorenog prostora smještene su još i blagovaonica sa zavučenom kuhinjom koja je namještena jednostavnim elementima bijele boje i sivom kuhinjskom pozadinom.




U stanu se nalaze još i dvije spavaće sobe te kupaonica s kadom čiji je izgled usklađen s ostatkom stana. Jednostavno uređenje, ali savršen rezultat!

Izvor: Homedeco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 22:22