ION Luxury Adventure Hotel

Odmor iz snova u zemlji leda i vatre

Luksuzni hotel okružen predivnom prirodom

Island je sve popularnije odredište posljednjih nekoliko godina. To nas i ne čudi, s obzirom na prekrasne krajolike koji oduzimaju dah, čisti zrak, mnogo prirodnih izvora vode i spa mjesta, nezagađenu hranu i još mnogo toga.

Danas vas vodimo u ION Luxury Adventure Hotel koji je udaljen manje od jedan sat od Reykjavika, s pogledom na veličanstvena planinska polja lave. Bilo da ste u potrazi za mirnim i relaksirajućim odmorom ispod polarne svjetlosti, izazovnim putovanjima drevnim ledenjacima ili ribolovom upotpunjenim zaleđenim rijekama, boravak u ION Luxury Hotel Adventureu pruža pregršt zabavnog sadržaja. Lokacija hotela dio je “Golden Circle” rute, što ga čini savršenom bazom za istraživanje bogate islandske baštine, flore i faune, kao i za bavljenje ekstremnim avanturama. Vrlo je blizu nacionalnog parka Thingvellir koji je pod zaštitom UNESCO-a i omogućava jednostavan pristup svim bitnim atrakcijama u zemlji vatre i leda.
Nakon dnevnih avantura u hotelu će se pobrinuti da se odmorite, opustite, napunite baterije i radujete. Hotel ima 45 luksuzno uređenih soba, u sklopu njega su i restoran Silfra, nagrađivani bar Northern Lights i Lava Spa, a veličanstveni krajolik se proteže koliko god vam pogled seže. ION je nedavno dobio prestižnu nagradu Boutique Hotel Awards u kategoriji održivosti, ali svojim izgledom zaslužuje i nagradu u kategoriji dizajna. Hotel je okružen predivnom prirodom koja je glavni adut Islanda i osmišljen je kako bi se lijepo uklopio u krajolik. Sjajno!

Više informacija potražite na: ION

Ako vam se svidio ovaj hotel, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:16