Moj omiljeni kutak...

Omiljeni kutak autorica inspirativnog hrvatskog bloga - Lidije Tomas Matijević

Lidija je autorica zanimljivog bloga Lili Halo Decoration, ali i majka dvojice dječaka, od kojih mlađi Matej ima jednu godinu

Lidija Tomas Matijević, autorica inspirativnog hrvatskog bloga Lili Halo Decoration, otvorila nam je vrata svog lijepog, 75 četvornih metara velikog stana na zagrebačkom Jarunu i pokazala nam u kojem njegovu dijelu posebno uživa. Riječ je o jednoj od dvije spavaće sobe, točnije bračnoj spavaćoj sobi u kojoj, otkriva nam, trenutačno spavaju samo ona i njezin godinu dana star sin Matej.

- Suprug Božo spava u dnevnom boravku jer se inače ne bi nikad naspavao i ne bi mogao odmoran ići na posao, a stariji sin Toma spava u svojoj sobi - objašnjava Lidija i dodaje kako u spavaćoj sobi ima veliki ormar, bračni krevet i kinderbet za bebu. Voli je, ističe, jer je ovdje uvijek mirno, ovdje uživa čitajući knjige i omiljene magazine ili, pak, pišući blog.

“U ovoj sobi je divno, tu čitam knjige, pišem blog ili samo spavam”

- Pokraj kreveta se nalaze police, cijelom dužinom zida, na kojima držim svoje knjige, magazine i rokovnike. Nekada je tu umjesto dječjeg krevetića bio moj radni kutak. Ne volim raditi u prostoriji gdje je televizor i buka. To mi jako smeta. Kada je mir, tada mi u glavu dolaze nove ideje, kreativna sam i opuštena. Zato jako volim ovaj kutak. Nedavno smo obojili zid iza kreveta i postavili novi luster. Kutak izgleda prelijepo. Krevet je dosta star, desetak godina, i razmišljam uzeti novi. Samo još nisam pronašla neki koji bi mi odgovarao - priča nam Lidija i dodaje da jako pazi na posteljinu i pažljivo bira gdje ju kupuje. Bira lan ili jako dobru kvalitetu pamuka.

- Provoditi vrijeme u ovoj spavaćoj sobi je prava uživancija i zato je ona definitivno moj omiljeni kutak u domu - zaključuje.

Foto: Biljana Blivajs/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 02:40