ZigZag

Omiljeni zagrebački hotel odsad i u Beogradu

Prvi integralni hotel u Hrvatskoj, proširio je svoje poslovanje i na regiju

Prošla godina bila je izuzetno uspješna za ZigZag Zagreb koji je tada postao prvi integralni hotel u Hrvatskoj. Kvalitetu smještaja i usluge prepoznali su i gosti te ga učinili najbolje ocijenjenim zagrebačkim hotelom na TripAdvisoru, stranici na kojoj gosti sami kreiraju sadržaj i komuniciraju s pružateljima usluga. Nedavno se ekipa iz ZigZaga odlučila na prvi projekt izvan granica Hrvatske te u samom centru Beograda istodobno otvorila tri apartmana. Jednosobni i dvosobni apartman nalaze se u Ulici maršala Birjuzova, a još jedan dvosobni apartman u obližnjoj Sremskoj ulici.

Atraktivne lokacije

– Budući da je Hrvatska jedan od glavnih ulagača u Srbiji, Beograd se kao poslovno središte nametnuo kao logičan smjer daljnjeg proširenja ZigZaga. Poslovna putovanja iz Hrvatske i regije u taj grad sve su češća, pa će tako i gostima na poslovnim putovanjima ovaj hotel moći pružiti luksuzni smještaj i kvalitetnu uslugu u centru Beograda, na lokacijama u neposrednoj blizini poslovnih i ugostiteljsko-turističkih objekata – objašnjavaju u ZigZagu zašto su se odlučili na ovaj pothvat.

Nakon samo dva mjeseca u Ulici maršala Birjuzova 50 otvorena je središnja lokacija s recepcijom, četiri prostrane dvo krevetne sobe, dva suita, parkingom, teretanom, saunom i cafe barom. ZigZag Beograd tako u svojim objektima trenutačno može smjestiti 25 gostiju. – Beogradski apartmani i sobe s centralnom lokacijom nastavak su uspješnog koncepta razvijenog u Zagrebu, gdje će se gostima omogućiti smještaj u vrhunski opremljenim apartmanima i sobama na izvrsnim lokacijama u samom centru Beograda.

Na recepciji je gostima na raspolaganju beogradski tim, spreman informirati i pomoći u svemu što gostima treba. Na udaljenosti od samo nekoliko minuta hoda gosti mogu uživati u najužoj gradskoj jezgri koja predstavlja ljepote glavnoga gradskog trga, Trga Republike, a u pješačkom pojasu nalaze se i najvažniji spomenici i kulturni objekti glavnog grada: Kalemegdan, Knez Mihailova ulica, Trg Republike, Narodno pozorište, Terazije itd. U neposrednoj blizini se također nalaze i najpoznatiji beogradski barovi i restorani – pričaju vodeći ljudi poznatog hotela koji je s poslovanjem počeo 2009. godine u Zagrebu s jednim apartmanom, a danas u zagrebačkim apartmanima i sobama može ugostiti 70 osoba, što ga svrstava među najveće kapacitete u glavnom hrvatskom gradu.

Od 2013. luksuzni smještaj pruža i gostima u najpopularnijoj hrvatskoj turističkoj destinaciji – Dubrovniku. ZigZag Dubrovnik posluje s četiri apartmana i tri sobe smještene na izvrsnim lokacijama u Starom gradu, s mogućnošću smještaja do 22 osobe. Za sezonu 2015. vodstvo hotela ima velike planove. Prije svega, širenje i u druge gradove regije, poput Ljubljane. Uz Zagreb i Dubrovnik, planirano je širenje i u ostale turističke destinacije na obali u kojima još uvijek postoji veliki potencijal za razvitak ovakvog specifičnog oblika kvalitetne smještajne usluge.

Podizanje kvalitete

Također planiraju dalje razvijati i novi projekt ZigZag AM (Accommodation Management) koji je pokrenut jesenas. Projekt je usmjeren na postojeće i buduće iznajmljivače smještaja u Hrvatskoj. Stečenim znanjima i vještinama ZigZag iznajmljivačima nudi stručno savjetovanje, upravljanje marketingom i prodajom te koordinaciju operativnog dijela poslovanja u apartmanskom turizmu.

Cilj projekta je podizanje svijesti o kvaliteti pružene usluge, što bi u konačnici trebalo pridonijeti podizanju destinacija na višu razinu. U samo dva mjeseca ZigZag AM stvorio je mrežu od devet luksuznih vila, 30 apartmana i jedne kuće za odmor na različitim destinacijama u Hrvatskoj.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 19:20