Novi D

Osvoji cool nagrade vrijedne 30.000 kuna

Novi broj magazina D

Uključi se u naš veliki natječaj u kojem darujemo hladnjak, dizajnerski luster, posteljinu s dva lica, tuš, slavine, jastučiće…

Brojite li i vi mjesece, tjedne, dane ili općenito životne cikluse prema tome kada izlazi Dom & Dizajn? Mislimo na rečenice kao što su: “Ma, znam točno kad je to bilo, na naslovnici D&D-a je bio svjetionik, a mi smo sljedeći dan išli na godišnji”. To je jedna svakodnevna rečenica i ni po čemu previše posebna, ali što kažete na ovaj primjer: “Da, to je bilo onda kad sam bila malo depresivna, a onda sam u D&D-u osvojila Smegov frižider vrijedan 14.000 kuna i njegova narančasta boja je unijela vedrinu u moj život”. Da skratimo uvod i razne maštovite scenarije, u novom broju D&D-a doista možete osvojiti Smegov frižider vrijedan 14.000 kuna!

A osim njega, možete osvojiti još deset vrijednih nagrada, među kojima su dizajnerski luster, posteljina s dva lica, tuš, slavine, jastučići, dva romantična vikenda, blender za ukusne smoothieje…

Sve o ovom fantastičnom nagradnom natječaju možete doznati danas u novom broju D&D-a koji možete potražiti u paketu s Nedjeljnim Jutarnjim na kiosicma.

Naš predivan Jadran

Osim natječaja, pripremili smo vam i pravu ljetnu temu broja. Naš predivni Jadran i dalje nas inspirira na najrazličitije načine. Ovaj put odlučili smo posvetiti pažnju kamenim kućama, tradicionalnim građevinama gotovo cijelog mediteranskog podneblja, s posebnim naglaskom na one najljepše, hrvatske. Doznali smo kako graditi kamenom, koje su vrste prikladne za pojedine namjene i koje su najčešće pogreške pri obnovi stogodišnje kamene kuće. Prikupili smo i najbolje komade namještaja iz domaćih trgovina za uređenje takvih interijera u industrijskom, suvremenom, mediteranskom, retro i shabby chic stilu. Kad smo već kod fascinacije Jadranom, ako ste i vi u grupi njegovih fanova kao što smo mi, oduševit će vas naš ovomjesečni editorijal posvećen vječnoj plavoj boji. Nama se toliko sviđa da vam nećemo reći ni riječ o čemu se radi, nego pogledajte sami.

Čak šest interijera

Plus 40 na gradskom asfaltu nije nas spriječilo da zavirimo u najljepše zagrebačke stanove i ukrademo pokoju dobru ideju. Vidjet ćete odlična rješenja za male prostore u stanu od četrdesetak kvadrata, arhitektonski pristup muškom stanu u centru Bundek i jednu od najljepših krovnih terasa u metropoli koju je uređivao akademski kipar Silvio Hrnčir. OK, to je sve što ćemo vam ispričati. Požurite danas po svoj primjerak najboljeg i najprodavanijeg magazina za uređenje doma u ovom dijelu Europe i uživajte u najdražoj nedjelji u mjesecu.

Sve svoje prijedloge, pohvale, pokude, želje i pozdrave šaljite nam na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., pratite naš Facebook D&D – Dom & Dizajn, web www.domidizajn.hr i Instagram #domidizajn, i ne zaboravite: vole vas cure iz D&D-a!

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:48