OAZA ZA UŽIVANJE

Otvoren je prvi Falkensteinerov hotel u Crnoj Gori!

Ovaj je hotel prava primadona – nedaleko od Budve najnoviji hotel poznatog hotelskog lanca Falkensteiner Hotels & Residences otvorio je vrata za prve goste

Elegantan i sofisticiran, smješten iznad slikovite pješčane plaže u Bečićima nedaleko od Budve, Falkensteiner Hotel Montenegro, upravo renovirani hotel s četiri zvjezdice, oduševljava vrhunskom uslugom i dizajnom.

Mnoštvo razigranih detalja u interijeru na svakom koraku, iznimna briga za udoban boravak gosta kojom odiše svih 236 soba i apartmana, prostrane terase za uživanje na otvorenom i besprijekorna Falkensteinerova usluga – ovdje je baš sve po mjeri modernog putnika koji želi uživati u svakoj minuti svoga odmora.

I to nije sve. Na šestom katu hotela nalaze se Royal Suites - prava skrivena intimna oaza koja će razmaziti i najzahtjevnijeg gosta. Odvojen ulaz, privatna recepcija, šest prostranih i prekrasnih apartmana od kojih su neki dvoetažni i imaju privatnu saunu i jacuzzi, uz pogled na more za pamćenje. Ne može bolje.

U bojama sunca i mora

Paleta boja crnogorskog primorja i boja narodne nošnje poslužila je kreativnoj direktorici Falkensteiner grupacije Bei Mitterhofer i njezinoj suradnici Dejani Marković iz tvrtke Arhitekt De-sign kao inspiracija. Zlatno žuta boja sunca koja priziva toplinu i vedre osjećaje pojavljuje se na detaljima interijera kao dominantna boja. Pridružuje joj se tirkizna boja mora, koja asocira na opuštajuće momente i veselu atmosferu.

- Ti se tonovi nalaze na plišanim materijalima, zlatni i bakreni podtonovi na metalu, a na terasama hotela i otvorenim barovima dominiraju prirodne boje i materijali. S obzirom da je samu unutrašnju arhitekturu postojećeg hotela bilo nemoguće mijenjati koristili smo najviše tekstil i velike predmete kao što su lampe i zavjese te razigrane tepihe sa kojima smo postigli toplinu iz slogana Welcome home koju Falkensteiner hoteli njeguju - pojašnjava Dejana Marković.

Filozofija čiste vode

Posebnu brigu Falkensteiner pokazuje u svojoj SPA usluzi. Koncept Acquapura SPA, u prijevodu čista voda, temelji se na cijelom nizu signature tretmana koji se baziraju na pročišćavanju tijela i duha ljekovitim benefitima vode potpomognute snagom lokalnih biljaka. Ovdje vas očekuje pravo opuštanje u dvije parne kupelji, finskoj i biljnoj sauni. Tu je i širok spektar masaža i kozmetičkih tretmana, kao i posebno opremljen hidro-masažni bazen.

- Od ove godine, pored hotelske privatne plaže, Falkensteiner Montenegro će gostima predstaviti i novo uređenje vrta s novim vanjskim bazenom. Panoramski bazen s velikom terasom za sunčanje nudi idealne uvjete za osvježenje tijekom toplih ljetnih dana u kombinaciji s odličnim pogledom - izjavio je Marko Ilić, generalni menadžer hotela.

Okusi za pamćenje

Dobrog odmora nema bez dobre hrane. A ovdje je hrana fantastična. Uz iznimnu brigu da se lokalne, zdrave namirnice nađu na jelovniku, od jagoda kojima je sada sezona, vrhunskog njeguškog pršuta i sira, velikog izbora domaćeg mesa i ribe do lokalnih, još neotkrivenih začina poput motara, došli ste u pravi raj za gurmane. Mara’s Show Kitchen restoran, LEVEL O Lounge bar & restoran, LAT 42.2 Garden pool Grill & Bar, kao i LONG 18.8 klub, bar i restoran na plaži nude nezaboravne specijalitete – uživajte u ukusima i mirisima Crne Gore. Dugo ćete ih pamtiti.

Foto: Falkensteiner Hotel Montenegro

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 02:44