INTERIJER SA ZANIMLJIVIM RJEŠENJIMA

Ovaj mali stan od 30m² primjer je pametnog i lijepog dizajna

Ako ste dosad mislili da malen stan ne nudi dovoljno prostora da izrazite svu svoju kreativnost i u njega smjestite sve što želite, vrijeme je da zavirite u ovaj mali dizajnerski dragulj koji će vam promijeniti mišljenje!

Uređenje ovog malog stana od tek 30 kvadrata u Hong Kongu potpisuje studio Hoo, a spomenuti interijer pravi je primjer pametnog i lijepog dizajna. Dizajneri su dokazali kako je od male kvadrature itekako moguće stvoriti funkcionalan prostor za život.

Jedini problem u stanu, točnije manjak mjesta za spavanje arhitekti su riješili dizajniravši krevet 'sakriven' u dnevnoj zoni. Struktura koja ga podržava izrađena je po mjeri i integrira velike količine skladištenja. Korišteni materijal je lagana šperploča, a uglađenu atmosferu upotpunjava tradicionalni minimalistički stil uređenja.

Paleta boja dolazi u standardnoj kombinaciji bijele i sive koja minimizira eventualni vizualni nered i skučenost u prostoru, ali ne smijemo zanemariti ni predivne drvene elemente koji upotpunjavaju čitav doživjaj u interijeru.

Sve fotografije ovog malog stana s pametnim rješenjima možete pogledati u našoj galeriji.

Foto: Hoo.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 15:35