Moderno stanovanje

OZBILJNO DOBAR STAN U ovaj bismo odmah uselili!

Impresivan stan od čak 220 metara kvadratnih koji možete pogledati u našoj galeriji nalazi se u mjestu Praia Brava u Brazilu. Projekt naziva Loft 44 izveli su dizajneri Salvio Moraes Jr i Moacir Schmitt Jr, članovi dizajnerskog studija CASAdesign Interiores. Cilj ovog uređenja bio je omogućiti vlasnicima, zaposlenom bračnom paru, prostor idealan za kvalitetno provođenje zajedničkog slobodnog vremena.

Suvremeni interijer stana na dva kata uređen je na staložen i decentan način, s neutralnom osnovom oplemenjenom elegantnim elementima u boji i biljkama. Pažljivo raspoređene umjetnine i planski postavljena rasvjeta omogućuju stvaranje ugodne atmosfere i vizualno privlačnog prostora. Mramorni podovi i pojedini zidovi ispunjeni kreativnošću ovom prostoru daju dodatni šarm, dok ostatak uređenja čini prostor udobnim domom za življenje.

Obje razine otvorenog su tipa čime se dobiva dodatni dojam prostranosti. Na donjoj razini, unatoč otvorenosti, prostor je razdijeljen u zone ovisno o odabranoj namjeni pa je tako osim tipične dnevne sobe s televizorom, blagovaonice i kuhinje jedan dio donjeg kata posvećen druženju i razgovoru bez prisustva tehnologije. Na gornjem se katu nalaze kupaonica i spavaća soba koji također nisu značajno razdvojeni. Prostor ovog stana objedinjava uporaba sive boje koja se proteže na oba kata i čini prostor još povezanijim. Prošećite našom galerijom i inspirirajte se ovim uređenjem!

Izvor: Home Designing
Foto: CASAdesign Interiore

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 16:12