PENTHOUSE ZA ČISTU PETICU

Plava boja u interijeru kao dobitna kombinacija

Danas vas vodimo u zanimljiv i pomalo neobično uređen penthouse u Australiji koji nas je šarmirao svojim unutarnjim uređenjem, a naročito bojama

Ovaj atraktivan stambeni prostor oduševio nas je kombinacijom boja u interijeru. Iako bi mnogi možda pomislili kako, na primjer, tamnoplava i ružičasta boja ne idu zajedno, dizajneri penthousea u nastavku uvjerili su nas u suprotno. Zanimljiva kombinacija različitih boja, tekstura i materijala u stanu doprinosi osjećaju svježine, pravog ljetnog štiha i luksuza u prostoru.

Iako plava boja uglavnom prevladava, u prostoru se također ističu ružičasta koja pomalo vuče na boju breskve, siva te narančasta. Sve te nijanse 'razbijaju' sterilnost u interijeru te oduševljavaju pa prvi pogled.

Dnevni boravak funkcionalno je spojen s kuhinjom i blagovaonicom, dok u spavaćoj sobi prvenstveno prevladavaju plava i zagasito ružičasta. Ne smijemo zaboraviti ni na dekorativne jastučiće u spavaćoj sobi koji izgledaju odlično te idealno pristaju pomalo 'boemskom' stilu uređenja.

Sve fotografije ovog predivnog penthousea možete pogledati u našoj galeriji koja se nalazi u nastavku.

Foto: Planete Deco.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 00:35