D

Pogledajte modernu open space kuću u Izraelu

Predivan ambijent koji će vas relaksirati

Ova zapanjujuća kuća (vizualizirao Studio Aiko, dizajn potpisuje Orly Shrem) upala nam je u oči i osvojila naša srca svojim otvorenim svijetlim prostorom, staklenim zidovima, dvorištem i udobnim, modernim i suvremenim namještajem. Boje su prirodne neutralne, obogaćene zemljanim tonovima.

Još jedan lijepi detalj je kućni ured s policom za knjige koja se prostire od poda do stropa, a završava staklenom stijenom s pogledom na dvorišni ribnjak. Ovaj jedinstveni ured potaknuo bi kreativnost i najmanje motiviranog pojedinca.

Dnevni boravak je opremljen modernim namještajem iz sredine prošloga stoljeća i udobnim tapeciranim suvremenim komadima. Šarmantni kamin proteže se do stropa, dodajući toplinu staklom i betonom ograđenom prostoru.

Blagovaonica je dovoljno velika da domaćin može priređivati velike zabave i intimna druženja s prijateljima s rustikalnim drvenim stolom i popratnim stolcima.

Dvostrukim staklom ograđeno unutarnje dvorište unosi u kuću prirodu na vrlo sofisticirani način.

Kupanje u ovoj kupaonici zasigurno smiruje i opušta s kadom od kamena, glatkim kamenim zidovima bez puno detalja i drvenim podovima.

Više informacija potražitr na: www.studio-aiko.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 16:02