RUJANSKO IZDANJE

Potražite novi broj magazina D&D još samo danas (ponedjeljak, 16. rujna) na svim kioscima uz Jutarnji list!

U rujanskom izdanju D&D-a bavimo se 'vrućim' temama koje će vas zasigurno zanimati!

Jedna od njih su pametni stanovi, tzv. smarthome, koji su u svijetu totalni hit, a čini se da i u Hrvatskoj uživaju sve veću popularnost jer je sve više pametnih projekata. Donosimo sve što trebate znati o životu u takvim domovima, što oni uključuju, kakvu tehnologiju i aparate imaju te zašto stručnjaci, prije svega arhitekti, smatraju da će takvi domovi za nekoliko godina postati definicija komfornog života i što je važnije, biti puno pristupačniji.

Vodimo vas i u jedan pametan dom u Hrvatskoj, čiji vlasnik iz prve ruke otkriva zašto mu stanovanje u pametnom životnom prostoru čini život lakšim, jednostavnijim i praktičnijim te koje mu pruža mogućnosti. U novom broju časopisa D&D govorimo i o tome što znači kvalitetna i lijepa vanjska rasvjeta. Najpoznatiji domaći dizajner rasvjete Dean Skira, koji ima besprijekornu međunarodnu reputaciju, donosi šalabahter stručnih savjeta o svemu što trebate znati o toj važnoj temi.

I u ovom broju vodimo vas u najljepše hrvatske stanove i kuće. Ovaj put zavirili smo u suvremenu vilu pokraj Dubrovnika, arhitektonsku senzaciju u Tribunju i genijalan stan u Zagrebu na 12. katu nebodera, koji pruža nevjerojatan pogled na cijeli grad.

U našem fotoeditorijalu donosimo inspirativne fotografije s proizvodima i namještajem za dom od mramora, trendi materijala koji se vratio na velika vrata u uređenju životnih prostora. Saznajte gdje kod nas možete kupiti divne mramorne proizvode koji će vašem domu sasvim sigurno podariti neku novu estetsku dimenziju.

U novom broju časopisa D&D možete pročitati i priču o dvije modne dizajnerice. One su na tržište plasirale košaricu za bicikl koja može biti i košarica za tržnicu, sasvim je ekološka, funkcionalna i prekrasna, a što je možda najzanimljivije - napravljena i proizvedena u Hrvatskoj.

Otvaramo vam i vrata šik veganskog restorana na jugu naše zemlje te donosimo brojne druge zanimljive aktualne teme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 08:35