NAJFINIJI ODMOR

Poznati kuhar Gordon Ramsay otvorio je vrata svoje kuće za odmor

Od sada ljeto možete provesti u kući za odmor čiji je vlasnik poznati kuhar Gordon Ramsay. Bilo bi savršeno kad bi nas uz ovaj pogled i ovu kuhinju kao poklon dobrodošlice dočekala neka ukusna večera i možda koji dobar kulinarski savjet od Ramsayja osobno, zar ne?

Kuća u koju vas vodimo nalazi se na predivnoj obali Cornwalla. Ima četiri spavaće sobe u kojima ima mjesta za osam osoba. Tu su se također smjestila dva dnevna boravka i kuhinja s izlazom na predivnu veliku terasu. U kuću su dobrodošli i kućni ljubimci.

U interijeru prevladavaju tople i pastelne boje te opuštajuća atmosfera. Dnevni boravak okupan je svjetlosti, a savršeno udobnim ga čine dvije velike smeđe kožne fotelje, dvosjed te trosjed koji su se odlično uklopili u paletu prirodnih boja, zelene, smeđe i plave. Zlatni detalji kao što je okvir od ogledala i sobna lampa daju dodatan dašak topline ovoj prostoriji.

U kuhinji također vlada opuštajuća i prozračna atmosfera, baš onakva kakva nam je potrebna na odmoru. Pastelne i neutralne boje odlično su se uklopile u interijer, a jednostavan dizajn još više opušta. Kuhinja ima predivan pogled na more i izlaz na terasu na kojoj možete uživati u finoj hrani koju ste pripremili u kuhinji najpoznatijeg chefa na svijetu.

Kuća ima četiri spavaće sobe u koje stane osam osoba, tako da se na ovaj odmor možete uputiti s cijelom obitelji. Svaka je uređena na svoj način, a opuštajuća morska atmosfera zadržala se i u tim prostorijama. Nijanse plave, pastelno roze i bijela boja skladno čine jednostavno i elegantno uređenje ovih spavaćih soba.

Budući da je Ramsay izgradio ime te se njegova luksuzno uređena kuća za odmor nalazi na atraktivnoj lokaciji, Treval House možete unajmiti po cijeli od vrtoglavih 3 000 eura po tjednu.

Foto: © Boutique Retreats Properties
Izvor: revista AD

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 23:41