Predivan dom s ljuljačkom

Predivan dvoetažni stan

Dvoetažni stan koji se prostire na 127 četvornih metara prepun je zanimljivih i upečatljivih dizajnerskih rješenja koja služe da bi se dodatno istaknula pojedina obilježja ovog izvrsnog prostora. Na donjoj razini nalaze se kuhinja, kupaonica, dnevna soba i jedna spavaća soba, a prostor prizemlja ima i izlaz na balkon.








Djelić dnevne sobe proteže se u punoj visini stana, što je dodatno istaknuto visokom tamnom policom za knjige koja se proteže od poda pa sve do stropa. Zabavan detalj koji privlači pozornost na visinu prostora predstavlja i drvena ljuljačka obješena o strop.


Dnevna soba je udobna i jednostavno uređena, s bijelim kaučima i detaljima od drva. Uz kuhinju u odvojenom kutku prizemlja smještena je i mala blagovaonica, a cijeli je prostor svijetao i prozračan.




Gornja etaža manje je kvadrature, a odvojena je od ostatka prostoran staklenom ogradom, što omogućuje prodiranje prirodne svjetlosti u prostor. Na njoj se nalaze dodatni dnevni boravak, kupaonica i dvije spavaće sobe, jedna dječja, a druga za roditelje.








Dok su zidovi u ostatku stana obojeni u maslinastozelenu ili pak bijelu boju, sve spavaće sobe obilježava uporaba tapeta s uzorkom. Dječja sobica na katu pripada djevojčici i uređena je jako romantično, s ružičastim cvjetnim tapetama i bijelim namještajem.


Glavna spavaća soba ima dojmljive tapete u zagasitim bojama s uzorkom drveća i stiliziranog krajolika, a soba u prizemlju koja vjerojatno pripada dječaku ima uzorak balona na vrući zrak u cijeloj sobi.


Iako su sve odabrane boje u prostoru zemljane i zagasite, sam dom predstavlja razigran i ležeran prostor za život.


Izvor: Planete Deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 19:23