prostor prepun pozitivne energije

Predivan ljetni dom

 

U seocetu Begur koje je smješteno na pojasu španjolske mediteranske obale Costa Brava u Španjolskoj nalazi se ovaj predivan interijer s pogledom na Sredozemno more. Prozračni ljetni obiteljski dom pršti pozitivnom energijom koja je vidljiva u svakoj prostoriji.



Od velike terase na kojoj vlasnici mogu uživati u pogledu na prirodu, dnevnog boravka koji predstavlja najdraže mjesto za druženje u ovom domu pa do kuhinje koja se pretvara u blagovaonicu s izvrsnim stolom koji izrasta iz kuhinjskog otoka, svaki dio ove glavne prostorije prepun je zanimljivih tekstura i lijepih dizajnerskih rješenja.





Njeno uređenje potpisuje dizajnerica interijera Maria Tobella koja se potrudila od spavaćih soba stvoriti podjednako atraktivne prostore u kojima je pravi užitak boraviti. Boje koje vladaju u prostoru nadahnute su prirodom koja okružuje mjesto pa je tako u njemu prisutan cijeli niz plavih i zelenkastih nijansi, uz neizbježne neutralne boje koje uravnotežuju uređenje prostorije, boju drva koja unosi toplinu i bijelu koja unosi pravu svježinu. Prostor za poželjeti!





Izvor: El Mueble

Foto: Pepa Oromi

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:58