PAMETNA RJEŠENJA U PROSTORU

Predivan mali stan od 39 kvadrata u potkrovlju

Danas vas vodimo u besprijekorno uređeni stančić, smješten u potkrovlju starije stambene zgrade u Švedskoj

Potkrovlja su uistinu zanimljivo mjesto za život, kako svojim unutarnjim uređenjem, tako i pametnim rješenjima u interijeru. Osim što je potkrovlje prostor s karakterom koji omogućava određenu dozu privatnosti (nema bučnih susjeda iznad vas), to je također savršeno mjesto za mnoga kreativna rješenja prilikom uređenja.

Danas smo za vas zato izdvojili upravo jedan od takvih stanova, simpatičan stambeni prostor u pokrovlju prepun pametnih rješenja pohranjivanja stvari kao što su ladice ispod kreveta i kauča. Naime, unatoč vrlo ograničenoj kvadraturi od tek 39 kvadrata, dizajneri su ovom stanu uspjeli pružiti apsolutno sve - a rezultat je divno mjesto za život s pametnim i pristupačnim rješenjima.

U cijelom stanu prevladava klasična bijela podloga s kvalitetnim drvenim podovima i crnim drvenim gredama koje zajedno pridonose kombinaciji skandinavskog te rustikalnog stila uređenja.

Dnevni boravak.

U sklopu dnevnog boravka, u ovom se divnom stambenom prostoru nalazi i odvojeno mjesto za spavanje. Kako bi se vizualno 'izoliralo' od ostatka interijera, dizajneri su se 'poigrali' zavjesom.

Kuhinja i blagovaonica.

Kupaonica.

Tlocrt.

Sve fotografije ovog predivnog i besprijekorno uređenog stana u potkrovlju stambene zgrade možete pogledati u galeriji.

Foto: Alvhem.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:48