80 ČETVORNIH METARA

Predivan obiteljski stan u kojem je svaka prostorija posebna

 

Danas vas vodimo u švedski stan šarmantnog uređenja. Stan je prepun detalja, a na zidove je stavljena posebna pažnja. Tako je u dnevnom boravku jedan zid predivno istaknut, a zidne dekoracije ga čine još ljepšim. U kuhinji i spavaćoj sobi vlasnici su se poigrali tapetama i tako "neutralizirali" bijeli namještaj zbog kojeg je prostorija mogla dobiti onaj sterilni izgled. Ovako su mu dali dinamičnost i toplinu. Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka koji ima izlaz na malu terasu. Iz hodnika se ulazi u zasebnu prostoriju u kojoj je kuhinja te u spavaću sobu. Ovih prostranih 80 četvornih metara i više je nego dovoljno za jednu obitelj.








Ovaj interijer ima mnogo dnevne sjvjetlosti što ga čini posebno lijepim i još prostraijim nego što jest. Tapete u blagovaonskom dijelu daju pravi starinski izgled ovom dijelu stana, a spoj dnevne svjetlosti i tapeta čini ovaj interijer idealnim za ispijanje prve jutarnje kave, i to s fantastičnim pogledom kroz velike prozore.


Šarmantno je uređena i spavaća soba u kojoj osvjetljenje igra veliku ulogu jer ističe sve njene detalje i tapete koje su vlasnici savršeno uklopili u uređenje.

Izvor: planete-deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 01:08