INTERIJER KOJI OPUŠTA

Predivan stan od 40 kvadrata uređen u ljetnom mediteranskom stilu

Danas vas vodimo u dvosobni stan od 40 metara kvadratnih koji nas je osvojio na prvi pogled, kako svojim dizajnom, tako i svojom funkcionalnošću

Mediteranski stil... Omiljeni stil uređenja svakog interijera, naročito u ljetnim danima. Osim kombinacija 'ljetnih' boja poput plave, bijele i žute, dominantne odrednice ovog specifičnog stila jesu i detalji u sličnom duhu. Brodići, svjetionici, školjke, kormila, morske zvijezde, slike mora i obale, detalji prugastog uzorka - sve su to elementi karakteristični za mediteranski stil. S obzirom na to da ovakav način uređenja prostora osvaja svakoga i trenutno je u trendu, za vas smo izdvojili stan koji objedinjuje upravo čimbenike ovog stila - igru boja, tapeta na zidovima, materijala i teksture u prostoru.

Ovaj stan od tek 40 kvadrata sastoji se od dnevnog boravka funkcionalno spojenog s kuhinjom te blagovaonicom, spavaće sobe s radnim kutkom i kupaonice. U dnevnoj sobi tako prevladavaju bijela i plava boja s uzorcima koji podsjećaju na more, ljeto te cijelom interijeru daju opuštajući ugođaj.

Kuhinjski prostor.

Spavaća soba s radnim kutkom.

Moderna kupaonica.

Ostale fotografije možete pronaći u našoj galeriji.

Foto: Adelaparvu.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 02:20