SKANDINAVSKI STIL UREĐENJA

Predivan stan s nježnim ružičastim akcentima

 Alvhem.com
Pogledajte kako pastelne boje mogu savršeno izgledati, i to na primjeru ovog predivnog interijera sa zanimljivim stilom uređenja!

'Manje je više' uvijek je dobitna kombinacija pri uređenju svakog interijera, pa tako ni ovaj stan u koji vas vodimo danas nije nikakva iznimka. Stambeni prostor od 60 kvadrata, smješten u švedskom Lorensbergu, uređen je na jednostavan i vrlo funkcionalan način, bez suvišnih detalja i pretjerivanja.

Zidovi stana obojeni su u nježnim ružičastim i bijelim tonovima koji stan vizualno čine svjetlijim, a samim time i mnogo većim. Već na prvi pogled jasno je vidljivo da u ovom preslatkom stanu prevladava skandinavski stil uređenja, od korištenja isključivo prirodnih materijala, svijetlih boja, minimalizma te upečatljivih detalja.

Stan se sastoji od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, spavaće sobe, kupaonice i malog balkona. Cijelom površinom dnevnog boravka, hodnika, kuhinje i spavaće sobe prevladava pod od kvalitetnig drveta, dok su u kupaonici postavljene pločice.

Izbor svih postojećih materijala i boja u stanu samo dodatno pomažu da se maksimalno iskoristi prostor, i sve to bez gubitka udobnosti. Blagovaonica se nalazi u sklopu dnevog prostora, dok je prostor za kuhanje djelomično odvojen od dnevnog boravka. Kuhinja je uređena u pastelnim ružičastim tonovima koji, uostalom, dominiraju u cijelom stanu.

Spavaća soba od ostatka stana odvojena je staklenom pregradom koja stanarima daje određenu dozu privatnosti, a opet savršeno izgleda u cjelokupnom stambenom prostoru. Opremljena je velikim bračnim krevetom s uzglavljem.

U preuređenoj kupaonici prvenstveno prevladava bijela boja s drvenim akcentima koji se savršeno međusobno uklapaju te zajedno stvaraju jednu divnu cjelinu. Sve fotografije stana pogledajte u galeriji.

Foto: Alvhem.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 22:31