Lakoća življenja na otoku

Predivna rezidencija za odmor

Čarobni Agnandi renovirani je kompleks na predivnom grčkom otoku Mikonosu, poznatom turističkom odredištu posebno popularnom zbog atraktivnog noćnog života. No, na ovom se otoku može i pošteno odmoriti, pogotovo kada se smjestite u ovom smirujućem i svježem prostoru, na jednostavno uređenoj terasi s pogledom na horizont, otoke i beskrajno plavetnilo mora. Agnandi je mjesto u kojem vrijeme teče sporije kako biste dulje mogli uživati u predivnoj okolini koja vas okružuje.













Tome naravno doprinosi i osvježavajuća bjelina ovog kompleksa okruženog raskošnim vrtom prepunim bugenvilije, sa sobama i rezidencijama koje imaju pristup bazenu s pogledom od kojeg zastaje dah, kao i brojnim sjenovitim terasama za lijeno jutarnje uživanje.






Sve ih obilježava ležerno uređenje bez suvišnih detalja koji odvlače pozornost od jednostavne elegancije i ljepote prirodnih materijala korištenih u prostorima. Naravno, šareni uzorci i tekstura pletenih predmeta unose razigranost u prostor, a lagane tkanine koje se pomiču na morskom povjetarcu dodatno ističu njegovu prozračnost. Ovako izgleda savršeno ljetno uređenje! Više informacija potražite na službenoj stranici Agnandi.














Izvor: My Paradissi

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 03:01