OBITELJSKI INTERIJER

Predivno uređena 52 kvadrata mladog para s malim djetetom

 

Dizajn ovog interijera potpisuje Aurélie-Anne Vincent iz arhitektonskog studija Pixel Architecture. Ovaj stan u koji vas danas vodimo velik je 52 kvadratna metra, a sastoji se od tri prostorije, s tim da je najveća prostorija pregrađena zanimljivim odabirom pregrada. Preostale dvije prostorije su kupaonica i predivna plava dječja soba.

Glavni cilj uređenja ovog interijera bio je očuvati stari štih stana i stvoriti prozračan i svijetao životni prostor s ugodnom atmosferom. Dizajnerica je to postigla tako da je najveću prostoriju pregradila na odlične načine. Spavaći dio odvojila je starim prozorima koje je ugradila u zid, dok je za pregradu kuhinje i dnevnog boravka kao rješenje našla predivne rustikalne masivne grede od tamnog drva.

Grede ovom interijeru daju posebnu toplinu i dašak rustikalnog stila, pogotovo kada se promatraju sa starim prozorima. I u kuhinji i u kupaonici korištene su pločice istog uzorka, što također ovom prostoru daje poseban stil i uspješno razbija klasičan bijeli namještaj koji dominira ovim prostorijama.

Kao šećer na kraju, jedno mali iznenađene u interijeru je dječja soba koja izgleda baš kao iz bajke. Umirujuća plava boja ormara s postavljenim igračkama i ogledalom savršeno se uklopila s bijelim zidovima i parketima. Osim toga, u sobi se nalaze još samo krevetić i stolac. Ovaj veliki ormar savršen je primjer kako nešto iznimno korisno može ujedno napraviti veliku razliku u uređenju interijera kao glavni dekorativni element.

Izvor: Bertrand Fompeyrine Photographe
Izvor: planete-deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 07:26