FUNKCIONALNOST I 'BOHO' ŠTIH

Prekrasan mali stan od 30 metara kvadratnih

Danas vas vodimo u stambeni prostor manje kvadrature koji je uredila ukrajinska dizajnerica interijera Alina Litva

Dizajnerica ga je uredila u skandinavskom stilu, minimalistički, ali funkcionalno. Prostire se na 30 četvornih metara, ali je dobrom organizacijom prostora Alina uspjela smjestiti sav potrebni namještaj i osigurati dovoljno spremišta za pohranu stvari.

Stan je otvorenog tlocrta u kojem je dnevni boravak funkcionalno spojen s kuhinjom. U cijelom prostoru prevladava bijela boja s tamnijim bež nijansama, karakterističnim za skandinavski stil uređenja. Jednostavnost, praktičnost, estetika i čiste linije glavne su karakteristike ovog stana. Namještaj je nenametljiv, a zgleda praktično i ugodno.

Naime, glavni cilj uređenja ovog malog stana bio poboljšanje životnog prostora s fokusom na rasvjetu i materijale koji će život vlasnicima, unatoč iznimno maloj kvadraturi, učiniti udobnim.

Dio za spavanje odvojen je od ostatka stana bijelom zavjesom, a u samom podnožju velikog bračnog kreveta nalazi se i dodatno mjesto za skladištenje stvari.

Dizajnerica je za stan odabrala svijetli parket, a dnevni boravak je osvježila tepihom s 'boho chic' elementima. Kuhinjski ormarići su sive boje, a stol i stolci u kuhinji su izrađeni svijetlog drva.

U hodniku je smješten veliki ugradbeni ormar izrađen po mjeri koji je nenametljiv i lijepo pristaje uz kompletno uređenje stana.

Ostatak fotografija ovog malog, a funkcionalnog stana možete pronaći u našoj galeriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 03:03