ŠARMANTAN DOM MLADE ŽENE

Prekrasno uređen stan u sivoj i pastelnoj ružičastoj boji

 

Pastelne boje, siva i svijetlo drvo stvorili su vrlo ugodnu atmosferu u ovom šarmantnom domu mlade žene uočenom na Instagram profilu @stendigcalendar. U dnevnoj sobi dominira siva boja, ali zahvaljujući odabranim ukrasima unutrašnjost je vrlo topla i ugodna. Zona se za odmor sastoji od svijetlo sive sofe i fotelje, a ukrašena je jastucima i tepihom. Jastuci iste veličine imaju različite boje i teksture zahvaljujući kojima je vlasnica postigla zanimljiv moment na tako jednostavan i suptilan način. Na jednostavnom bijelom kvadratnom stoliću s tankim nogama postavljena je samo pastelna vaza s odgovarajućim buketom cvijeća. Mramorna pločica ispod, služi kao ukras i suptilno naglašava elegantnu atmosferu dnevne sobe.

Cijeli zid dnevne sobe s lijeve strane sastoji se od velikih prozora, zahvaljujući kojima je interijer vrlo svijetao i ugodan. S ovom mirnom sivom bojom mogu se lijepo kombinirati sve boje, a ne samo pastelne nijanse, već i jače ili zasićene. Iza sofe u nastavaku dnevne sobe nalazi se prostor blagovaonice, koju čine četiri drvene stolice s pletenim sjedištem postavljene su oko bijelog blagovaonskog stola. Zanimljivo je da blagovaonica nema mnogo ukrasa, ali zid iznad bijele komode ima puno elemenata koji imaju dekorativnu funkciju. Osvijetljeno slovo R jedan je od najzanimljivijih detalja.

Dnevni boravak je otvoren prema jednostavno i moderno opremljenoj kuhinji. Siva, tanka radna ploha odgovara sivim matiranim pločicama na podu, dok se crne barske stolice na poluotoku izvrsno slažu s drugim manjim detaljima u crnoj boji.

Raspored spavaće sobe je šarmantan, a osnovna boja je neutralna siva idealna za ukrase u drugim nijansama. Jastuk i zavjese u pastelnoj ružičastoj boji u ambijent donose romantični karakter, dok crni elementi - poput noćne svjetiljke ili drugi stolić - daju karakter i razbiju mirnu paletu boja. U spavaćoj sobi, pod jednim od zidova postavljen je prostor za kućni ured, također vrlo šarmantno uređen.

Izvor: Nordik Space

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 17:43