JEDNOSTAVNO I UPEČATLJIVO

PRIJE I POSLIJE: Fantastičan makeover blagovaonice koji mami uzdahe

 Tim Williams Photography
Nikad lakše do lijepe i moderne blagovaonice!

Osim što se u njoj konzumira jelo, blagovaonica je prostorija u našem domu koja često služi i u neke druge svrhe poput pripremanja hrane, druženja, učenja i slično. Danas vas vodimo u jednu blagovaonicu koja je zahvaljujući ponekim promjenama od zastarjele prostorije postala oličenje modernog uređenja.

Foto: Laurie Blumenfeld-Russo

- Namještaj je bio datiran i u blagovaonici je nedostajalo energije. Stol i stolice bili su izrađeni od tamnog željeznog željeza i postava se jedva održavala na mjestu. Izazov je bio prvenstveno osmisliti prostor u koje može stati barem osam ljudi (kada je to potrebno), a opet smo željeli ostaviti dovoljno slobodnog mjesta za skladištenje stvari - rekla je za portal My Domaine dizajnerica interijera Laurie Blumenfeld-Russo koja ujedno i potpisuje uređenje ove blagovaonice.

Foto: Tim Williams Photography

- Željela sam stvoriti vješto i pristupačno raspoloženje za ovaj prostor za blagovanje, ali također zadržati njegovu suvremenost i funkcionalnost. Ova je soba nadahnuta velikim slikama talijanskog umjetnika Rocca Ungara, jednog od omiljenih slikara mojih klijenata koji su te slike kupili na putovanju. Klasične linije, kontrastni detalji i jedinstvena paleta boja postale su glavna točka moje dizajnerske sheme - dodala je dizajnerica.

Foto: Tim Williams Photography

Foto: Tim Williams Photography

Izvor: My Domaine

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 15:38