MAKEOVER KOJI ODUŠEVLJAVA

PRIJE I POSLIJE: Kako je zastarjela spavaća soba postala oličenje dobrog stila

 Tim Williams Photography
Što kažete na ovu zanimljivu transformaciju?

Sobe u našem domu rezervirane za goste često su jedan od najnezahvalnijih prostorija za uređenje jer, logično, sve veće i ljepše prostorije ostavljamo za svakodnevno korištenje. Samim time, i uređenje je nerijetko zahtjevno. Ipak, nije nemoguće.

Foto: Laurie Blumenfeld-Russo

Danas vas vodimo u gostinjsku sobu od 13 kvadrata koja je, zahvaljujući 'intervenciji' dizajnerice, od dosadnog prostora postala oličenje stila. Transformaciju ove prostorije potpisuje Laurie Blumenfeld-Russo, dizajnerica interijera iz studija Laurie Blumenfeld Design u New Yorku.

- Prostor je bio potpuno ispunjen neusklađenim, neprivlačanim i dotrajalim namještajem zbog čega je soba izgledala prazno i ​​nepoželjno, unatoč fantastičnom pogledu - rekla je dizajnerica Blumenfeld za portal My Domaine.

Foto: Tim Williams Photography

- Moja je vizija kod ovog preuređenja prvenstveno bila napraviti ugodnu i opuštenu zonu, dovoljno modernu da udovolji vlasnicima, priča dizajnerica koja je u sobi promijenila gotovo sve - od boja na zidovima, dekoracija, namještaja, tepiha pa sve do dekorativnih biljaka.

Foto: Tim Williams Photography

Moramo priznati da nas je ova 'tranformacija' uistinu oduševila, a možda će i vas inspirirati na eventualne promjene, bez obzira na to radi li se o vašoj spavaćoj sobi ili o sobi namijenjenoj potrebama vaših gostiju.

Izvor: My Domaine.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 12:14