SKANDINAVSKI I ŠPANJOLSKI STIL

Privatna kuća? Ma ne, predivan stan od 43 kvadrata!

 

Tko kaže da svi mladi žele živjeti u urbanim, suvremeno opremljenim domovima? Karolina je dizajnerica interijera, ima 28 godina i voli prirodu. Živi i radi u Madridu gdje je uspjela stvoriti utočište okruženo zelenilom u rustikalnom stilu.

Stan u kojem živi dio je obiteljske kuće i smješten je u prizemlju, a veličine je 43 četvorna metra. Njezino je novo utočište uređeno kombinacijom skandinavskog i španjolskog stila. Ljubav prema skandinavskom stilu naslijedila je od majke Šveđanke, ali je željela da u novom domu budu prisutne obje kulture, nordijska i španjolska. Njezin je dom jednostavan poput nordijskog s rustikalnim elementima, kao kuće za odmor na jugu Francuske, ali u savršenom omjeru, pola skandinavski pola španjolski, baš poput nje same.

Mala, ali vrlo praktična kuhinja, lijepo se uklopila u dizajn stana i nije zauzela puno prostora, a dala ju je izraditi po mjeri kod stolara. Tu je i knjižnica s dvostrukom funkcijom, s kojom je dizajnerica stvorila malo privatnosti za što zaslužna pregradna polica, koja je s druge strane ormar. Prema dnevnom boravku, element je otvoren i služi kao polica za knjige, dok na strani spavaće sobe ima vrata kako bi ormar bio zatvoren.

Veliki adut stana je spavaća soba s izlazom na predivni vrt, a opremljena je vrlo jednostavno: krevetom, stolom i stolicom koju koristi za odlaganje odjeće. Kupaonica je u skladu s interijerom, a uređena je u rustikalnom stilu. Divotica!

Izvor: www.elmueble.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 11:32