moderan i atraktivan

Projekt za deset: Uređenje stana na zagrebačkoj Šalati za tročlanu obitelj

Stan se sastoji od dnevne zone, dječje sobe, master sobe, radne/garderobne sobe te kupaonica

Studio za uređenje interijera Dizajn 911 koji su autori i domaćeg stambeno-poslovnog kompleksa u Rijeci naziva Rio-Kantrida, poslali su nam jedan svoj zanimljiv projekt - uređenje stana na zagrebačkoj Šalati za tročlanu obitelj.

- Dnevna zona je neutralnih tonova uz naglasak na Nero marquinia mramor i cognac detalje. Kuhinja je rađena na mjeru te se proteže sve do dnevnog boravka na koji se nastavlja sa antracit bibliotekom uz naglasak led rasvjete integrirane u same police.

Dnevnim boravkom dominira nama najdraža garnitura na tržištu, Ditre Italia model Sanders. Ova garnitura je posebna po tome što ima kompletno pomične naslone pa tako prema trenutnom raspoloženju možete prilagoditi način sjedenja/ležanja - opisuju iz studija Dizajn 911 i nastavljaju kako je master soba kombinacija bijele boje, furnira u toploj nijanski hrasta te antracit sive tkanine na krevetu.

- Obzirom da je klijentica htjela toaletni stol isti smo smjestili pored kreveta da ujedno služi i kao noćni ormarić te iza njega stavili kaljeno ogledalo od poda do stropa. Zid iza kreveta smo naglasili tapetom i visilicama koje su idealne za čitanje knjige.

Dječja soba je, pak, zamišljena kao savršeni kutak za jednog dječaka, mjesto gdje će se satima igrati, odmarati a nadamo se i učiti. Krevet smo smjestili između 3 zida, a kako bi postigli lounge efekt opasali smo ga uzglavljem na mjeru. Tonovi koji prevladavaju ovom sobicom su bijela, zagasito zelena i topli dekor hrasta - objasnili su.

Radna soba u ovom stanu postala je ujedno i garderoba i to na radost klijentice.

-U ovoj prostoriji su rađeni svi ormari na mjeru a prostor smo upotpunili sa tepihom, samostojećim ogledalom, tabureom te uvijek aktualnim Caboche lusterom od Flosa - otkrivaju iz studija Dizajn 911.

Više o njihovom radu možete saznati na službenoj web stranici - www.dizajn911.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 16:50