ŠARMANTAN TEMATSKI BAR

Prostor inspiriran filmom 'Ljepotica i zvijer' koji osvaja na prvi pogled

 Disney Parks
Zavirite u čarobni lounge Enchanted Rose, potpuno posvećen slavljenju čarolije i romantike koju nam je podario remake klasika iz 1991. godine

Ako ste mislili da je Lumièreovo jedinstveno gostoprimstvo u omiljenom crtanom filmu 'Ljepotica i zvijer' bilo čarobno, razmislite ponovno. Pogledajte kako je samo Disney World tematski uredio kafić kako bi boravak u njihovom odmaralištu bio savršeno iskustvo za sve one koji se žele osjećati baš poput princeze Belle iz spomenutog filma.

Naime, Disney je upravo otvorio čitavi lounge pod nazivom Enchanted Rose, potpuno posvećen slavljenju čarolije i romantike koju nam je podario remake klasika iz 1991. godine.

Foto: Disney Parks

Disneyevom Grand Floridian Resort & Spa lounge prostire se na četiri jedinstvena prostora koji se odnose na specifične detalje iz filma poput Belline legendarne zlatne haljine ili ruže. Naravno, kako bi to izgledao tematski bar 'Ljepotice i zvijeri' bez prepune knjižnice s francuskim namještajem ravno iz Bellinih najluđih snova?

Foto: Disney Parks

Osim kafića, tu je i divna vrtna prostorija sa spektakularnim pogledom i vanjskim popločanim dijelom koji isvojim zgledom potpuno podsjeća na travnjak dvorca iz legendarnog filma, ali i na očaranu šumu koja ga okružuje.

Izvor i foto: House Beautiful.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 23:27