ODLIČNE IDEJE

Prozračan stan s jednim razigranim elementom u dnevnom boravku

 

Dizajn interijera u koji vas vodimo potpisuje arhitektonski studio RUM4.

Zadatak im je bio preurediti obiteljski stan od 120m2 u toplo i funkcionalno mjesto za svakodnevni život. Inspirirani skandnavskim stilom i toplinom obiteljskog doma, savršeno su uklopili mnoštvo zanimljivih detalja i sivi interijer i učinili ga izuzetno prozračnim.

Ono što nam je zapelo za oko jest predivna ljuljačka koju su smjestili nasred dnevnog boravka. Ljuljačka je u obliku pravilnog kruga što cijelom interijeru daje jednu sasvim novu dimenziju.

Ovaj je interijer prepun odličnih, jednostavnih i funkcionalnih ideja. Jedna od njih je primjena iverice za razne komade namještaja, primjerice za krevete u spavaćim sobama. Ovakvim dizajnom postigli su savršenu jednostavnost i eleganciju u interijeru. Iverica se odlično uklopila sa sivim zidovima i mnoštvom svjetlosti koju ima ovaj interijer.

Mjesto za odmor i druženje je, osim ljuljačkom, upotpunjeno je jednim drvenim stolcem, jednostavnim stolićem i kaučem koji je postavljen točno ispod prozora na kojem su posloženi sukulenti. Biljke ovom interijeru daju poseban dašak prirodne i opuštajuće atmosfere, a tepih zanimljivog uzorka i jarkih boja ga čini dodatno zaigranim.

Foto: RUM4

Izvor: https://www.planete-deco.fr/2018/06/14/un-appartement-danois-transforme-par-un-studio-de-design/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:57