INTERIJER OD 43 KVADRATA

Ljupki dom mlade poslovne žene

 

Dizajnerica interijera Irina Sazonova vjeruje da je u svakoj ženi skrivena djevojčica koja se na kraju napornog dana želi odmoriti u svom domu od 'odraslog' života. Opustiti se na ljuljački i uživati u svom bajkovitom svijetu. Dizajnerica je pokušala ostvariti tu ideju u ovom šarmantnom i prozračnom stan veličine 43 četvorna metra, koji se nalazi u Kijevu u Ukrajini za mladu poslovnu ženu i njezin prvi stan.

Mlada je klijentica željela u svom prvom stanu zasebnu spavaću sobu, veliki ormar za pohranu stvari, potpuno opremljenu kuhinju s velikim hladnjakom i udobnu kupaonicu. Riječ je o jednostavnom, ali dobro osmišljenom prostoru koji se sastoji od otvorene dnevne zone s kuhinjom, dnevnim boravkom i blagovaonicom te zasebnom spavaćom sobom i kupaonicom.

Bijela neutralna pozadina zidova upotpunjena je različitim teksturama, uzorcima i nježnim nijansama. Interijer je jednostavan, a dekoracije i paleta boja prilagođeni su stilu klijentice s naglaskom na pastelnim tonovima i ružičastoj boji. Interijer ima dovoljno prostora za pohranu, praktičan raspored i obiluje dnevnim svjetlom, što ga čini izuzetno ugodnim za život.

izvor: www.isazonova.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 11:29