Jednostavna. Funkcionalna. Udobna.

Ružičasta mala kuća

Dom od 18,6 četvornih metara

Život u malom prostoru ne smije biti nepodnošljiv. Samo zato što postoje i drugi mnogo veći prostori za život, ne znači da se morate osjećati loše u svom domu. Zapravo, u vrlo naseljenim područjima mali su interijeri domovi budućnosti.

Migracija stanovnika iz manjih sredina u velike gradove dovela je do problema prenapučenosti metropola. Mnogi stanovnici koji su odlučili napustiti svoj rodni dom u potrazi za poslom i boljim životom zapravo žive u vrlo malim domovima u kojima nije jednostavno organizirati kvalitetan život.

U ovoj maloj kući veličine 18,6 četvornih metara primijenjena su jednostavna rješenja kojima se dobio udoban i funkcionalan prostor za život. U dijelu kuće s visokim stropom dodana je još jedna etaža te se maksimalno iskoristio vertikalni dio prostora na kojem je svoje mjesto pronašla spavaća soba.

Unatoč skromnoj kvadraturi, vlasnici imaju sve uvjete za udoban život. Sastoji se od jedne velike dnevne sobe sa stepenicama koje vode u malo potkrovlje u kojem je smješten spavaći dio, kuhinje, kupaonice i male terase ispred kuće.

Kućica ima puno svjetla i jedan skriveni ormar za pohranu stvari.

Kuhinja je opremljena hladnjakom i mikrovalnom pećnicom, iako nam izgleda kao da ima dovoljno prostora za manju ploču za kuhanje.

Sofa u dnevnoj sobi je na izvlačenje i može se koristiti kao dodatni ležaj za goste.

Gajimo apsolutnu ljubav prema malim interijerima kao što je ovaj u Portlandu, koji ima sve potrebno za život i sjajno je iskorišten svaki centimetar zaista malog prostora. Što se tiče uređenja, uređena je vrlo skromno i jednostavno, prema financijskim mogućnostima vlasnika.

Izvor: loraxgeneralcontracting

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 12:24