NA KIOSCIMA OD 12. LIPNJA

S PONOSOM PREDSTAVLJAMO NOVI MAGAZIN D&D GOLD Tvoje omiljeno ljetno štivo o arhitekturi, dizajnu i životnom stilu

Pripremajući ovo izdanje, neki dan u redakciji se povela priča o počecima časopisa D&D. Prisjećali smo se entuzijazma koji nas je vodio dok smo radili nulti broj, velike želje da sve ispadne savršeno, ostanka na poslu do kasnih noćnih sati, nesigurnosti oko izbora tema, ambicije da unatoč malom budžetu odradimo sve na svjetskoj razini - od vrhunskih suradnika, snimanja u najboljim uvjetima, detaljne organizacije, kvalitetne produkcije... Prisjetili smo se i treme dok smo čekali komentare vas čitatelja, i rezultate prodaje...


Sjećanja je mnogo, a unatoč tome što su neke situacije bile stresne i neizvjesne, sve što je prethodilo ovom danas jako nam je drago i prisjećamo se toga sa smiješkom na licu. Naime, stojimo iza svega što smo napravili. Svake teme, svakog autora, svakog naslova, svake fotografije... svake pogreške i svakog koraka unaprijed. Sve smo radili s ljubavlju i željom da, baš poput nas, i vi, naši vjerni čitatelji, osjetite koliko inspirativne i predivne mogu biti priče o interijerima, dizajnu, arhitekturi, stanovanju...

Koliko listanje ovakvih magazina može popraviti loš dan, potaknuti nas na bolje, motivirati da svoj dom učinimo ljepšim mjestom za život. Vaši komentari na društvenim mrežama, pozitivne reakcije koji smo dobivali nakon svakog novog broja, brojni telefonski pozivi i mailovi, pokazivali su nam da u tome uspijevamo. I tako je prošlo osam godina.



Danas, kada je D&D već poznat i cijenjen brend, omiljeno štivo svih zaljubljenika u lijepe stvari, odlučili smo napraviti korak dalje. Ponosno vam predstavljamo D&D Gold - naše zlatno izdanje na čak 164 stranice. Izdanje koje je kruna svega što smo radili dosad. Izdanje koje će, sigurni smo, biti i vaša najdraža tiskana razonoda dok bezbrižno ležite na plaži i zasluženo se odmarate.

U prvom D&D Goldu vodimo vas u najljepše domaće interijere i eksterijere, od Zagreba do Makarske. Dobri interijeri naša su vječna motivacija i strast, to već sigurno znate.

Realizirali smo i temu koju smo dugo željeli napraviti. Abeceda hrvatskog dizajna i arhitekture, napravljena s vrsnim poznavateljima iz područja dizajna, arhitekture i umjetnosti, jamčimo, oduševit će vas. Doznat ćete koji su to ljudi, događaji, pojmovi, predmeti i građevine obilježili dizajnersko-arhitektonsku scenu naše zemlje.

Naučili smo i kako napraviti kreativan moodboard - totalni hit ljeta 2017. Riječ je o inspirativnom kolažu predmeta, slika i/ili tekstova složenih u lijepu kompoziciju.

Tu su i najbolji shopping vodiči, kolumne, intervjui, preporuke što čitati, na koja mjesta otputovati za vikend, u kojim kafićima piti kavu, gdje večerati...

Ali da ne otkrivamo na početku odmah sve, ostavljamo vas da s guštom i u miru prelistate naš D&D Gold koji od 12. lipnja 2017. možete pronaći na svim kioscima za 25 kuna. Javite nam što mislite o ovom broju i što biste htjeli čitati u sljedećem na d&Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pratite nas na Facebooku: D&D - Dom i Dizajn

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 11:55