Super mali stan

Šareni interijer od 43 kvadrata

 

Ovaj mali stan koji je dizajnirala Lera Curve ima puno dobrih i kvalitetnih rješenja. Mali prostor nije razlog da se ne sanja o nečem lepršavom i lijepom. Prostor je otvoren svijetlim zidovima i namještajem od prirodnih materijala i bojama koje su stvorile osjećaj prostranosti i svježine. Iako se ovaj stan nalazi u urbanom dijelu grada, dizajn interijera daje osjećaj svježine, prirode i mira.

Krenimo redom, ne možete imati miran prostor ako predmeti u domu nemaju svoje mjesto. Dakle, sve stvari treba pospremiti i sakriti u visoko smještene ormare za pohranu. Te jedinice uklopljene su u svoju okolinu, u ovom slučaju su u bijeloj boji, ali ne izgledaju loše ni ako su u tonu svijetlog drva.

Radni prostor u ovom interijeru smješten je desno uz ormar za pohranu stvari kako bi omogućio jednostavan pristup datotekama i uredskim materijalima. Stol ima genijalan dizajn – može biti uvučen u utor između dva ormarića, ostavljajući životni prostor jasan i prostran. Na prozorima su postavljene rimske zavjese od delikatne cvjetne tkanine koja svojim koloritom unosi svježinu i razigranost.

Na suprotnom zidu postavljene su tapete s fotografijama zelenog drveća u pozadini, zajedno s dva od poda do stropa ogledala u kojima se stvara iluzija dodatnog prostora i svjetlosti. Umjesto kauča sa stolom sićušne su police osigurale mjesto za čitanje, svjetiljku ili držanje pića.

Izvor: www.home-designing.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 22:12