MINIJATURA UREĐENA ČISTU PETICU

Šarmantna garsonijera od 30 kvadrata

Kako urediti garsonijera od 30 kvadrata i stvoriti ugodan interijer, doznajte u ovom članku

Stvaranje ugodnog okruženja za život u malom prostoru nije lagan zadatak, ali je moguć. Vlasenica stana iz današnje priče zatražila je pomoć od dizajnera interijera, a rezultat je udoban i elegantan interijer u svijetlim bojama.

Srce stana je svijetla i prozračne dnevna sobe opremljena s dva kauča i krevetom s pripadajućim noćnim ormarićem. Prekrasna nišna vrata vode u garderobu pored spavaće zone. Zidovi su obojeni u svijetlosivu boju u ukrašeni lijepom galerijom slika, a pod smeđim tepihom.

Izvrsno opremljena kuhinja nudi dovoljno spremišnog prostora iza bijelih kuhinjskih ormara i dovoljno radne površine za pripremu ukusnih obroka. Ovdje je veliki prozor s pogledom na stablo trešnje i sklopivi blagovaonski stol za nekoliko gostiju.

Funkcionalno iskorišten prostor kupaonice ima sivo popločeni pod i bijele zidne pločice, a opremljena je WC-om, umivaonikom s ormarom i ogledalom te kutom za tuširanje.

U šarmantno uređenom hodniku ima dovoljno prostora za odjeću i obuću. Dodatno spremište nude tri ormara sa svijetlim vratima.

izvor: nestorfastighetsmakleri.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 05:11