ŠARENILO BOJA U INTERIJERU

Šarmantni stan od 41 kvadrata po ukusu svake žene

Dizajnerica je sama uredila cijeli životni prostor, a prilikom dekoracije bila je inspirirana glamurom davnih 1970-ih

Danas vas vodimo u razigrani stan od 41 četvornog metra uređen po mjeri dizajnerice interijera Jessice McCarthy u samom središtu San Francisca. Dizajnerica je sama uredila praktičan dvosobni interijer, a pritom je bila inspirirana glamurom 1970-ih godina.

- Željela sam stvoriti jedinstven stambeni prostor za modernu ženu tako što ću u uređenje uključiti ružičastu boju što je više moguće, usput koristiti baršun kao temeljni materijal u interijeru, u spavaću sobu smjestiti krevet s vintage detaljima i pritom napokon urediti veliku garderobu - objasnila je McCarthy u intervjuu za Apartment Therapy.

U cijelom stanu prevladava šarenilo boja u kombinaciji s detaljima koji se ističu od postojeće bijele podloge.

Dekorativni jastuci, suveniri s putovanja i slike na zidovima samo su neki od zanimljivih detalja koji doprinose cjelokupnom ugođaju interijera.

Podovi u cijelom stanu napravljeni su od nordijskog drveta, a u jednom dijelu stana dizajnerica je postavila ukrasne tepihe rustikalnog i 'boho chic' štiha.

U spavaćoj sobi prevladava bijela boja zidova, a veliki prozori omogućavaju ulaz prirodnog svjetla tijekom cijelog dana. Jako svjetlo u sobi vizualno povećava kvadraturu prostorije, što je uvijek pozitivna stvar u manjim stanovima.

Kupaonica je uređena u klasičnom minimalističkom stilu, a ističe se tek šareni zastor oko kade inspiriran cvijećem.

Ostale fotografije ovog ženstvenog i funkcionalnog stana pogledajte u našoj galeriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 20:55