Najljepša kombinacija boja

Šarmantni stan od 43 kvadrata

 

Zanimljiv odabir boja, pažljivo razmješteni detalji, pročišćen prostor i tek pokoji doista upečatljiv element recept su za uspjeh kada je riječ o uređenju prostora s puno osobnosti i karaktera, a stanu u nastavku osobnosti doista ne nedostaje. Svaka prostorija posebna je na svoj način, a međusobno su povezane privlačnom paletom boja koja uključuje odličnu kombinaciju sive i ružičaste uz neizostavnu bijelu i tragove crne i zelene.


Stan koji možete vidjeti na fotografijama nalazi se u Rusiji i dom je fotografkinje i cvjećarke te zauzima 43,5 četvornih metara. Prostor kuhinje i blagovaonice zaista osvaja i u njemu se najviše ističe kombinacija ružičaste, bijele, crne i dvije odlične nijanse sive. Ružičasta je odabrana za zidove dok su kuhinjski elementi i pozadina sive boje s radnom površinom od svijetlog drva.


Dinamiku u prostor unosi pod s pravilnim uzorkom, a iznenađuje i niša sa sitnicama koja je obojena u zagasitu zelenu kako bi se izdvojila.


Blagovaonica je, za razliku od kuhinje, jednostavno uređena, s okruglim stolom i stolicama. Dašak glamura u nju unosi mali kristalni luster koji se spušta sa stropa.


v

Dnevni boravak ujedno je i spavaća soba, a namještaj je, uz iznimku starog drvenog ormarića, svijetlih boja kako bi se prostorija doimala većom.



Krevet je postavljen na visoki okvir u kojem se skrivaju velike ladice za odlaganje stvari, a s obje strane nalaze se niše u koje je smješten otvoreni ormar za garderobu.


Predsoblje također privlači pozornost tapetom s botaničkim uzorkom koja odgovara afinitetima vlasnice. Uređenje za pet!

Izvor: Desire to Inspire

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 09:06