MS Adriatic Queen motorna jahta

Sedam dana krstarenja na mini kruzeru? Da!

 

Luksuzna i elegantna MS Adriatic Queen motorna jahta nudi putnicima mogućnost da u sedam dana dožive morsku obalu Hrvatske. Drugim riječima, nudi im da svoj odmor provedu obilazeći jadransku obalu, uživajući u svim blagodatima koje nudi raskošan boravak na brodu. Ova jahta dugačka čak 35 metara potpuno je obnovljena ove godine i to s najmodernijom opremom i opsežnim sadržajima. Ima 15 kabina koje su uređene u standardu po kojem su uređeni svi hoteli sa 5 zvjezdica.






Boris Bakija i Joško Pedišić, vlasnici MS Adriatic Queen luksuznog plovila, ljudi su koji su godinama u pomorskim vodama i znaju sve o toj struci. Adriatic Queen je za njih novi iskorak i novi izazov.
- Prostrane kabine sastoje se od dvokrevetnih ili bračnih kreveta, privatnih sadržaja, s kompletnom klimatizacijom, prozorom, sefom, LCD TV-om, zvučno izoliranim i najsuvremenijim sigurnosnim sustavima. Javna područja uključuju klimtizirani restoran/bar s panoramskim prozorima, platformu za plivanje i sunčalište s ležaljkama i jacuzzijem - nabrajaju vlasnici.






Projekt i izvedbu kompletnog uređenja potpisuje zadarska tvrtka ARM.
- Osmislili smo sve. Od potpalublja u kojem su smješteni posada i razna skladišta, soba, salona s restoranom i barom i knjižnicom. Naravno, trebalo je urediti i kormilarnicu. Projektantica broda je Linda Raić koja je osmislila vanjski izgled te postavila idejna rješenja za unutarnje uređenje. Sve radioničke nacrte od same početne konstrukcije pa do finalnih detalja, naše je djelo - ponosno kažu vlasnici tvrtke Robert i Marino Medić.







Kako se radi praktično o hotelskoj kategorizaciji u izradi namještaja, materijali koji su korišteni su kvalitetni iverali, šperploče i masivno drvo.


- Radovi na takvom objektu iziskuju puno znanja, vještine majstora i tehničkog osoblja, ali i visoke tehnologije izrade - kažu iz tvrtke ARM i naglašavaju kako su mini kruzeri poput ovog veliki hit na našoj obali i trenutno ih se gradi nekoliko desetaka. Gosti su uglavnom stranci koji dolaze preko agencije Atlas i Kompas.


Foto: Tom Dubravec/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 21:40