LJETNA OAZA KOJU TURISTI VOLE

Senzacionalna obiteljska kuća u istarskom naselju Vabriga

 

Čista, atraktivna, opuštajuća i markantna, a opet tako nježna - opisali bismo u tih nekoliko riječi divnu kuću u istarskom naselju Vabriga. Smještena u naselju Vabriga kod uvale Santa Marina i udaljena od mora 800 metara, ova ljetna oaza privlači turiste iz cijeloga svijeta. O njezinoj gradnji, ali i uređenju, popričali smo s vlasnicom Kristinom Bibulić čija je obitelj u vlasništvu ovog zemljišta od davnina.

- S obzirom na to da smo ljubitelji modernog stila, lako smo se odlučili oko izgleda naše kuće. Od samog početka imali smo jasnu viziju o tome kako će prostor izgledati. Dvoumili smo se, doduše, oko oblaganja fasade - otkriva nam vlasnica pojašnjavajući kako je između keramike u imitaciji drva i tamno sive keramike ipak prevladala keramika u imitaciji drva, stvarajući tako topliji dojam nego što bi to bio slučaj kod sivih keramičkih fasadnih obloga.

U novom broju magazina D&D na čak 10 stranica možete vidjeti još fotografija, ali i pročitati cijelu priču o nastanku ovog prekrasnog zdanja. Potražite novi broj magazina D&D na kioscima u nedjelju (19.8.) uz Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 11:50