pogled na horizont

Skandinavska kućica na obali

Sanjarite o idealnom utočištu u kojem možete uživati u jednostavnom, ali lijepom uređenju, pogledu na more i beskrajan horizont? Onda će vas ova preuređena koliba sigurno oduševiti! Uređena u skandinavskom stilu i s pomno odabranim detaljima, ova je kućica za odmor svijetla i osunčana, a male su prostorije vizualno povećane velikim prozorima koji odmah privlače pozornost. Kućica se zove Delphin, nalazi se u Cornwallu na jugu Engleske i može se unajmiti na stranici Unique Home Stays.



Dnevna soba s malim kaminom, bijela kuhinja i blagovaonica s pogledom na more dio su istog prostora, dok je spavaća soba odvojena, no dijeli isti predivni pogled na morsko plavetnilo u kojem se može uživati i na terasi koja se proteže cijelom dužinom ove niske kuće. Golemi prozori osim pogleda omogućuju i da topla dnevna svjetlost cijeli dan ulazi u prostor kuće i stvara ugodnu atmosferu u njenoj unutrašnjosti.









Cjelokupni interijer je oličenje bjeline, a od svih zona kuhinja je ta koja, zajedno s kuhinjskim otokom izgleda posebno blistavo i prozračno, uz tek pojedine sjajne metalik detalje poput rasvjete i teksture u obliku lijepih rustikalnih drvenih stolaca. U ostatku prostora također se javljaju prirodni materijali poput drva, drva i pletenog konopa koji unose poseban šarm i toplinu u prostor. Kada je riječ o bojama, većinu nijansi plave i zelene u prostor unosi upravo spoj mora i neba! Čarobno!
















Izvor: Adela Parvu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 21:51