Stan koji osvaja

Skandinavski dragulj u moru bijelih interijera

Gotovo je nemoguće pronaći skandinavski interijer, a da nije u bijeloj boji. I nemamo mi ništa protiv. No, danas smo pronašli nešto drugačije uređen stan koji nam je svojim izvrsnim uređenjem uljepšao dan. Vjerujemo da će i vama.

Riječ je o stanu u potkrovlju veličine 156 četvornih metara, pravom skandinavskom dragulju uređenom vrlo zanimljivo, ali i krajnje neobično za Stockholm u kojem se nalazi. Kombinacija je orijentalnog i skandinavskog stila, ali izgleda vrlo moderno, zapravo fantastično. Dizajner interijera zaista se potrudio oko uređenja kako bi zadovoljio vlasnike velike zaljubljenike u istočnu kulturu i orijentalni stil. Tople smeđe i zlatne tonove upotpunio je lijepi ukrasnim predmetima koje su vlasnici godinama brižno donosili sa svojih brojnih putovanja. U ovom velikom, otvorenom i toplom interijeru, već je na prvi pogled jasno da su kamin i zid glavne zvijezde prostora.

U dnevnom boravku kontrastni smeđi detalji i jednostavne bijele sofe savršeno se nadovezuju i nagovještavaju da to nije kraj iznenađenja. Gotovo je svaka soba uređena nekim orijentalnim predmetom, ali vrlo skandinavski, pročišćeno. Ima tu i fotografija i slika, ali ništa od detalja nije pretrpano i nametljivo, sve je baš toplo s mjerom i ugodno oku. Baš kako volimo!

Izvor: planete-deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 13:19