udoban mali dom

Slatka obiteljska kućica od 33 m2

Simpatična kućica koju možete vidjeti na fotografijama pripada mladoj obitelji koja je u ova 33 četvorna metra pronašla udoban mali dom. Tročlana obitelj s dva razigrana psa uživa u svom prostoru koji se nalazi u gradskoj četvrti Venice u Los Angelesu u Kaliforniji.




Ova je kuća dokaz da mali prostori ne moraju biti samo prijelazna faza dok si ne osigurate veći dom, nego je moguće sreću pronaći i na malo kvadrata. Prije useljenja obitelj je morala drastično srezati količinu stvari koje posjeduje, no to se pokazalo kao odlična prilika za novi početak.





Budući da se u ovakvom prostoru svaki višak jasno vidi, vlasnici se i dalje trude imati što manje stvari i zadržati samo one koje ih zaista vesele. Pri uređenju je trebalo maksimalno iskoristiti svaki centimetar prostora pa je tako, primjerice, nekadašnji ormar pretvoren u dječju sobicu.













Odličan je i vanjski prostor koji su vlasnici uredili kako bi mogli uživati u lijepom kalifornijskom vremenu, čime su zapravo proširili svoj dnevni boravak! Cijeli prostor kuće obilježava kombinacija bijele boje i prirodnih detalja, od drvenog namještaja i pletenih ukrasa pa do mnogih razlistanih biljaka. Opušteni prostor koji odiše vedrinom i toplinom!





Izvor: The Every Girl

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 16:57