LEŽERAN INTERIJER

Slatki jednosobni stančić

Ovaj jednosobni stan s terasom simpatično je i kompaktno mjesto za život što ga se nitko ne bi posramio. Još jedan izvrstan primjer moći bijele boje koja je ovdje zastupljena i na zidovima i na namještaju, a koja uz puno prirodnog svjetla stvara ležeran dojam u ovom interijeru.


U 28,4 četvorna metra prostora većina kvadrata otpada na glavnu prostoriju u kojoj su s jedne strane smještene jednostavna kuhinjica i zona blagovaonice s okruglim stolom i sivim stolicama, a s druge strane krevet koji tijekom dana služi i kao sofa, kao i dvije bijele fotelje koje s krevetom čine prostor za druženje.


Drveni parketi i detalji od drva vidljivi na pojedinim komadima namještaja unose toplinu u prostor, za pregršt svjetlosti zaslužna je velika staklena stijena koja odvaja prostoriju od terase, a vedrinu unose nijanse ljubičaste i narančaste boje koje odlično funkcioniraju u paru.



Kupaonica koja se nalazi nasuprot ulaza u stan opremljena je tušem i obložena klasičnom kombinacijom bijelih kvadratičnih pločica na zidovima i crnih pločica koje se nalaze na podu. U stanu su vidljiva i neka jednostavna, a praktična rješenja za male prostore poput postavljanje dodatnih sklopivih stolica na zid kako ne bi zauzimale prostor kada nisu u uporabi. Slatki životni prostor, zar ne?


Izvor: VK

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 16:36