Idealan za mladi par ili samca

Slatki stančić od 30 m2

Jednosobni stančić koji možete vidjeti u nastavku osvojio nas je na prvi pogled svojim simpatičnim uređenjem, i to u samo 30 četvornih metara. Ovaj se mali životni prostor nalazi u Göteborgu u Švedskoj i idealan je prostor za mladi par ili samca.

Svijetli hodnik s velikim ugradbenim ormarima koji pružaju i više nego dovoljno prostora za odjeću i druge stvari vodi u dnevnu sobu koja je ujedno i blagovaonica i spavaća soba.


S kaučem smještenim uz veliki prozor s kojeg puca pogled na grad i krevet smješten uz sami ugao prostorije ostalo je dovoljno prostora za jednostavan stol s dvije stolice, odnosno malu zonu blagovaonice smještenu uz bočni zid prostorije.







Pažnju u prostoru privlače decentne svijetle tapete s uzorkom koje izvrsno izgledaju upravo zato što je stan malen i time idealan za eksperimentiranje s uzorcima. Uz njih kao pozadinu svaka se druga dekoracija posebno ističe. Boravak osim bijele sofe prepune jastučića čine još i stolica od ratana, materijala koji se ponovno vraća u modu, te stolića za kavu s površinom izražajne teksture koja podsjeća na pluto.



Prostorija se nastavlja u kompaktnu kuhinju opremljenu bijelim gornjim i tamnim donjim kuhinjskim elementima od drva te popločenu klasičnim crno-bijelim kvadratnim pločicama. Kupaonica je, kao i ostatak prostora, jednostavna i pročišćena od suvišnih detalja. Slatko i jednostavno!








Izvor: Reveny

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 03:15