44 RUŽIČASTA KVADRATA

Stan mlade fotografkinje

Dizajnerica interijera osmislila je stan s fotografija od 44 četvornih metara za mladu ženu, dodajući nove zidove praznom prostoru za stvaranje zona, prema potrebama klijentice

U ovom elegantnom stanu veličine 44 četvorna metra dizajniranom za mladu fotografkinju nalazi se kuhinja, dnevni boravak, odvojena spavaća soba, garderoba, radna soba, kupaonica i loggia. Dizajnerica interijera Evgenia Matveenko osmislila je novi tlocrt prema potrebama klijentice, koja je željela svijetli i udoban interijer u praškastim bojama. Novi je raspored udoban i praktičan, a posebno se ističe spavaća soba sa staklenim zidom, garderoba i mali balkon,

Ulazni prostor.

Svijetli zidovi vizualno proširuju prostor i odražavaju prirodno svjetlo, dok praškasti tonovi pomažu u stvaranju ženstvene atmosfere. Dizajnerica ih je koristila za ukrašavanje zidova i namještaja.

Radni je kutak smješten blizu prozora i ima sve potrebno za rad kod kuće.

Spavaća je zona pregrađena staklenom stijenom.

Ovdje glavnu riječ vodi ružičasta boja.

Stan ima kutnu kuhinju sa šankom povezanu s prostorom dnevnog boravaka.

Jednostavno opremljen dnevni prostor ima bijelu sofu i drvene stoliće.

Otvorena kuhinja djeluje kao mali dnevni boravak s blagovaonicom.

Što se tiče namještaja, odabran je uglavnom s otvorenim policama ili nogama, kako bi prostor izgledao prozračno i manje zatrpano.

Zatvoreni balkon s pogledom na grad.

Jedna od želja klijentice bila je garderobe.

Prostrana garderoba.

Stan ima i ugradbeni ormar u hodniku i spremišni prostor ispod kreveta s mehanizmom za podizanje u spavaćoj sobi, te u kupaonici nišu za odlaganje stvari.

Zidovi i podovi u kupaonici su od granita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 04:23